By R.E. Sutherland, M.Ed./sciences  contact: becworks@gmail.com

______________

“28.  Who actually wrote the Constitution?

ANSWER:  The Vatican along with The Crown drafted the constitution, and the King’s agents delivered it to the aristocrats in America for witnessing.  [SOURCE:  The Myth and The Reality, by The Informer, Pages 22-27.]”

_______________________________________

Part Three

OBJECTIVE:  If you do not know where you came from, then you certainly cannot know where you are going.  It is time to review history and pull together some of the lesser known facts for edification and purification of what America was, is and chooses to become.  This is important.

22.  What other names were given to the British International Bankers in history?

ANSWER: They were called Fruggers, Knights Templar, Gisors, Tuscans, etc., and today they are called The Crown.  [The Myth and The Reality, by The Informer, Page 6]

23.  Legally DEFINE: Contract, Charter, Compact and Constitution?

ANSWER:

Contract: “An agreement between two or more persons which creates an obligation to do or not to do a particular thing. . . A legal relationship consisting of the rights and duties of the contracting parties; a promise or set of promises constituting an agreement between the parties that gives each a legal duty to the other and also the right to seek a remedy for the breach of those duties. [Black’s Law Dictionary, 6th Edition]

Charter: “An instrument emanating from the sovereign power, in the nature of a grant, either to the whole nation, or to a class or portion of the people, to a corporation, or to a colony or dependency, assuring to them certain rights, liberties, or powers . .. A charter differs from a constitution, in that the former is granted by the sovereign, while the later is established by the people themselves. [Black’s Law Dictionary, 6th Edition]

Compact: “. . .A contract between parties, which creates obligations and rights capable of being enforced and contemplated as such between the parties, in their distinct and independent characters. . .” [Black’s Law Dictionary, 6th Edition]

Constitution: “ . . . A charter of government deriving its whole authority from the governed.  The written instrument agreed upon by the people of the Union, or a particular states, . .. In a more general sense, any fundamental or important law or edict; as the Novel Constitutions of Justinian; the Constitutions of Clarendon.”  [Black’s Law Dictionary, 6th Edition]

24.  Was the United States Constitution a charter, compact, constitution or contract?

ANSWER:  It was a compact between the Vatican, who controlled the King of England, and the aristocrats of the thirteen colonies.  [The New History of America, by The Informer, Page 20]

QUOTE:  John C. Calhoun, in 1831 said, “The Constitution of the United States is, in fact, a compact, to which each State is a party.” [SOURCE: The New History of America, by The Informer, page 20.]

25.  In legal terminology, is there a difference between “We, the People” and “We, the people?”

ANSWER:  Yes.  In the phrase, “We, the People” the capitalized word makes it a proper noun, which means that “the People” was a specific group (i.e., the aristocrats).  In the phrase, “We, the people” the common noun indicates that the phrase refers to people in a general sense.  [The Myth and The Reality, by The Informer, Pages 25-26]

26.   In 1776, who was “We, the People” referring to in the U.S. Constitution?

ANSWER:  The “People” referenced by the Constitution were the wealthy aristocrats.   All of the men held Grants and Charters with the King.  They owed him, as well as The Crown, interest on the credit extended to them for planting the new society.  They profited very well from their exports all over the world.  [The Myth and The Reality, by The Informer, Page 23]

QUOTE:  Patrick Henry said, “ . .. But, Sir, give me leave to demand, what right had they to say, ‘We, the People?  If the States be not the agents of this compact, it must be one great consolidated National Government of the people of all the states.” [SOURCE: The Myth and The Reality, by The Informer, page25.]

27.  Why did the aristocrats meet in secret to discuss the Constitution?

ANSWER:  The Founding Fathers were in very big trouble.  They were wealthy men, who had credit with the King via The Crown.  They owed contractual debts, which the King expected them to pay. The Crown fronted the money for the King’s enterprise, so the International Bankers would hold the King responsible for that debt, if the colonists refused to pay their debts.  All were obligated to the King with written and signed contracts.  The leaders in the colonies were held responsible for the rebellion (i.e., Revolutionary War).  They were wealthy aristocrats, who also had large parcels of land, huge estates, and other revenue producing businesses back in the old country.  The Vatican controlled King placed the wealthy aristocrats into a political ‘checkmate’.   The King sent them a choice.  They could lose everything they owned in Europe, or they could quietly go along with a form of government that would allow the King to manipulate the future, on behalf of The Crown, for profit, and the aristocrats would go along with a lie to the people, which was to tell them they won the war.  The wealthy men chose to deceive the public.  They were told to Witness their agreement on the compact document to pledge that they would cooperate with the King.  The compact was called “The Constitution for the United States”, which is duly stated in paragraph number one of the document.  [SOURCE:  The Myth and The Reality, by The Informer, pages 22-24]

NOTICE the words “for the United, because these men did something on behalf of unsuspecting fellow countrymen.  The public school system and elected officials have created a wonderful myth for us to believe about the derivation of the Constitution, but it was not an honorable meeting. 

28.  Who actually wrote the Constitution?

ANSWER:  The Vatican along with The Crown drafted the constitution, and the King’s agents delivered it to the aristocrats in America for witnessing.  [SOURCE:  The Myth and The Reality, by The Informer, Pages 22-27.]

29.  How did the Constitution protect The Crown’s investments in America?

ANSWER:  Article VI of the Constitution states: “All Debts contracted and Engagements entered into, before the Adoption of this Constitution, shall be as valid against the United States under this Constitution as under the Confederation. . . ”

30. When did the United States actually come into existence?

ANSWER:  The website for the Central Intelligence Agency states: “Britain’s American colonies broke with the mother country in 1776 and were recognized as the new nation of the United States of America following the Treaty of Paris in 1783.” 

NOTICE:  The USA was not official for seven years after the announced “victory” of the Revolutionary War.

31.  What were the terms of the Treaty of Paris in 1783?

QUOTE:

The Ten Articles of the Treaty of 1783

Courtesy of the National Archives and Records Administration.

Preface. Declares the treaty to be “in the name of the most holy and undivided Trinity,” states the bona fides of the signatories, and declares the intention of both parties to “forget all past misunderstandings and differences” and “secure to both perpetual peace and harmony.”

    1. Acknowledging the Thirteen Colonies to be free, sovereign and independent States, and that the British Crown and all heirs and successors relinquish claims to the Government, propriety, and territorial rights of the same, and every part thereof;[2]

   2. Establishing the boundaries between the United States and British North America (for an account of two strange anomalies resulting from this part of the Treaty, based on inaccuracies in the Mitchell Map—see Northwest Angle and the Republic of Indian Stream);

   3. Granting fishing rights to United States fishermen in the Grand Banks, off the coast of Newfoundland and in the Gulf of Saint Lawrence;

   4. Recognizing the lawful contracted debts to be paid to creditors on either side;

   5. The Congress of the Confederation will “earnestly recommend” to state legislatures to recognize the rightful owners of all confiscated lands “provide for the restitution of all estates, rights, and properties, which have been confiscated belonging to real British subjects [Loyalists]”;

   6. United States will prevent future confiscations of the property of Loyalists;

   7. Prisoners of war on both sides are to be released and all property left by the British army in the United States unmolested (including slaves);

   8. Great Britain and the United States were each to be given perpetual access to the Mississippi River;

   9. Territories captured by Americans subsequent to treaty will be returned without compensation;

  10. Ratification of the treaty was to occur within six months from the signing by the contracting parties.

    * Spain received East and West Florida under the separate Anglo-Spanish peace agreement

[SOURCE:  Wikipedia.com]

32. Who was the “most holy and undivided Trinity” that is mentioned in the declaration paragraph of the Treaty of 1783?

ANSWER:  The Vatican, the King of England, and The Crown (i.e., international bankers).  [SOURCE:  The Myth and The Reality, by The Informer, Page 100]

33.  What is the legal definition of the word “church”?

ANSWER: A simple definition of church would be that it is a business. 

QUOTE: “Church–In its most general sense, the religious society founded and established by Jesus Christ, to receive, preserve, and propagate His doctrines and ordinances.  It may also mean a body of communicants gathered into church order; body or community of Christians, united under one form of government by the profession of the same faith and observance of the same ritual and ceremonies; place where persons regularly assemble for worship; congregation; organization for religious purposes; religious society or body; the clergy or officialdom of a religious body.” [Black’s Law Dictionary]

34.  What is the legal definition of the word “business”?

QUOTE: “. . . Enterprise in which person engaged shows willingness to invest time and capital on future outcome.  Doggett v Burnet, 62 App.D.C. 103, 65 F.2d 191, 194.” [Black’s Law Dictionary]

35.  Is the United States actually a church organization, an extension of the Vatican?

ANSWER:  Yes.

QUOTE:  “If North Carolina is only a geographical place in America in which the State resides along with you, who is supreme?  Is not the State a corporate religion?  Is the Lord a religion?  I think not.  Are there many religions in the State?  To be recognized as a religion do not those religions have to register with the IRS/FED/STATE team to get a 501c-3 exemption?  This goes against what the “government” preaches, that being, church and State separation.  Government drones are hypocrites, because to be a church you must be controlled by the very State that boasts that church and State must not mix.  This is where logical minds do not prevail in the masses and they have no reasoning or common sense.  Who then is the master, if the State will not recognize the religion, if not licensed?  So one religion controls all others through license.  Shades of merry ole England and the Crown that controlled all religions before the what, revolutionary war?  But what if you are under another “church” called government?  The Lord said he set His Church upon this Rock, meaning he set His GOVERNMENT upon this earth, NOT some church building or religion . . . you can see why the State is telling you that they can’t mix the Church (Government) of the Lord and the State’s government (church?).  How fatuous to believe we are free people and can worship the Almighty and follow His laws without the Crown interfering; paying taxes to a rogue IRS that cannot be proven to be created by the legislature and which operates through fear, extortion, threats, killings, jailing, seizures, suicides and the like to keep everyone in bondage to pay a tribute to the elite integrationists using England as a front since it too went bankrupt before the United States did in 1861. . .  [The New History of America, by The Informer, Pages 16-17]

End of Part 3.  To be continued …

Disclaimer: These interrogatories are not intended as legal advice, nor do they offer any political suggestions to the reader.  All verification is left to the reader.  The interrogatories by this author are an academic attempt to digest the evidence and instruction found in many sources, and especially in two books entitled: The Myth and The Reality; and A New History for America.  The Informer has displayed tremendous intellectual fortitude with his serious scientific analysis of the evidence throughout written history of the events up to, during, and following the Revolutionary War.  The conclusions are breath-taking upon the first reading, because the evidence demands huge paradigm shifts in knowledge structure and assumption.  Americans have no idea who they really are on a global scale, how their Courts came into being, nor why they keep losing nonexistent “Rights.”  Well, it is time to ask some very good questions and seek truthful answers.  LEARN.

 

OldDogs Comment

“The conclusions are breath-taking upon the first reading, because the evidence demands huge paradigm shifts in knowledge structure and assumption.”!!!??? What an understatement!!!!

Rebekah Southerland should be given even more credit than she gives to the Informer!

Buy the books, and see what I mean. After many re-reads I still don’t have the grasp of this material that she does, and is capable of making much plainer than the informer could, because his ego is the same size as his intellect. He certainly is a genius, but as a writer, he’s even worse than I am. HOWEVER, JUST SO NO ONE MISUNDERSTANDS MY DISAPPOINTMENT IN HIS WRITING ABILITY, I WILL REIMBURSE ANYONE THEIR COST WHO CAN PROVE THE INFORMER IS WRONG. BUY THEM HERE, http://www.atgpress.com/inform/indexinf.htm

James P. Harvey

About these ads